Vilka är vi bakom kennel Mapletwig? 

 

Vi är ett ungt jägarpar som bor på småländska höglandet på en liten gård med våra två döttrar, 6 hundar och en katt. Vi bedriver en liten familjär kennel där valparna växer upp mitt i allt kaos som kan vara med småbarn. De bor i en central del av vårt hem och får vara med så mycket de vill men med möjlighet till att dra sig undan när lusten faller på. 

 

Våra hundar lever med oss inomhus och är alltid en del av familjen. Det har för oss därför varit viktigt med hur hundarna och barnen fungerar med varandra men även hur hundrna fungerar med varandra. I dagsläget har vi 6 hundar hemma så det krävs att alla är kompatibla med varandra.

 

Adam Lönnqvist 

 

Jägare ut i fingerspetsarna. Jagar allt från fågel till älg. All fritid spenderas på jakt eller fiske allt beroende på säsong. Adam är en riktigt frilufts människa som väljer naturen före det mesta andra. 

Har jagat så länge han kan minnas men tog sin examen 2010. 

Jagar i dagsläget mest rådjur med taxarna men köpte under sommaren 2018 sig en jämthund som är tänkt att använda på vildsvin. 

 

Adam är eftersöksjägare och kontaktperson för viltolyckor i trafiken. 

 

 

Rebecka Lönnqvist 

 

Pluggar för närvarande till sjuksköterska men har i botten en djurvårdarutbildning från gymnasiet. 

Har alltid haft ett stort djurintresse och fick sin egna första hund redan vid 14 års ålder. Det var på så sätt jaktavlad labrador kom in i vårt liv. Vinnie som den första hunden hette hängde med när vi träffades och var vår första gemensamma hund. 

Rebecka är utbildad allmänlydnadsinsturktör och har hållt flertalet kurser inom detta. 

Nu brinner hon mer för jakt apportering och all träning kring detta.  

 

 

 

 

Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar! 

 
 
 
 

Mapletwig kennel

 

Skolgatan 6 

57168 Nässjö

Rebecka Lönnqvist 

+46 70-4446484

rebecka@mapletwig.se

Adam Lönnqvist

+46 76-8179648

adam@mapletwig.se